söndag 26 december 2010


God fortsättning på er alla. Igår var hela familjen och åkte pulka i Vedema backen tilllsammans med Jörgen och Isak. Ceasar var med och hade så kul, då han jagade runder överallt. På kvällen var vi och kollade på nya Narnia filmen. Om man tycker om de andra filmerna så tycker man också att denna är bra. Den var i 3D, vilket var kul, men lite jobbigt med två par glasögon. Jaaa ni läste rätt, jag kom ihåg glasögonen:) Kram på er alla

8 kommentarer:

  1. God fortsättning på dig med. Vi har oxå provat lite pulkaåkning på ett par lagom stora backar. Lagom för att man nästan inte orkade gå uppför då man åkt ner. Härligt var det. Gillar Nania, men får vänta att se den till den kommer på DVD.
    Bra att veta att den är lika bra som de övriga.
    kram

    SvaraRadera
  2. God fortsättning :) Ikväll är det vi som skall på Narnia. Har sett de andra filmerna och tycker det är helt ok så jag ser fram mot en mysig stund i bio mörkret.

    SvaraRadera
  3. Detsamma på er!!! Vi tänkte också komma iväg på Narnia bara den här jobbiga helgen är slut. Riktigt avis på pulkadag känns som vi haft bara stress hit och dit=( Tindra undra om du vill komma och hjälpa till att frisera magen? Det är ju lite tradition det och samtalet=) Längtar efter att ses en dag. Kramisar i massor

    SvaraRadera
  4. Önskar dig också en god fortsättning!
    Pulkaåkning låter mysigt, det blir man aldrig för gammal för :-)

    SvaraRadera
  5. Oj oj oj, har ni åkt pulka i jättebacken i Vedema. Då gick det väl undan, för vad jag kommer ihåg så verkade den vara väldigt brant. Är det skridskoåkning på den lilla sjön?

    SvaraRadera
  6. Låter mysigt. jag är just nu glad av att min "jobbehelg" är över.

    SvaraRadera
  7. Då ska jag försöka se denna Narnia-film också, för den försat gillade jag

    SvaraRadera
  8. God fortsättning lillan. Tack och lov för vinter. Pulka åkning låter härligt.

    SvaraRadera