tisdag 5 januari 2010

Alltid trevligt att vara saknad. Ska faktiskt bli kul att blogga lite igen. Här hemma är allt som det brukar. Har haft en skön ledighet över jul och nyår, men idag väntade en dag på jobb. Vi skulle diskutera ekonomi, inte speciellt kul och jag ska inte säga att det är speciellt inspirerande att jobba i Hässleholm just nu. Kanske skulle man bli färdig till att söka nåt annat, men det tar emot lite att pendla. Ingen löneökning heller inom sikte eftersom vårt fack i Hässleholm har sagt nej till arbetsgivarens bud. Skulle veta var man kan se vad kollegor tjänar på de andra sjukhusen, nån som vet?
Ceasar har haft det jobbigt under de senaste dagarna, för Trixi har varit i höglöp. T om matte har varit ratad. Det som varit positivt med detta är att han kommer som ett skott när man kallar, då han inte kan vara borta nån längre stund från sin flicka:)

4 kommentarer:

  1. Härligt att du är tillbaka i bloggträsket :) Förstår att Ceasar haft det jobbigt med en doftande syrra ;) får hålla tummarna för att Freija inte löper när vi skall till fjällen...det vore inte så kul. kram

    SvaraRadera
  2. Är så kul att du är tillbaka! Håller tummarna för onsdag! Kramis

    SvaraRadera
  3. Bra att du är i gång igen.

    SvaraRadera
  4. Kul att du känner att det ska bli kul att blogga igen. Har som alla andra saknat dina inlägg.

    SvaraRadera