tisdag 8 september 2009

I söndags gjorde vi MH test på Ceasar och Caspian. De skötte sig jätte bra ( bortsett från Caspians lilla utflykt haha). Så nu har vi papper på att de är så fantastiska som vi tycker. De är väl kanske tur att man inte behöver göra sådana tester själv!! Tror att vi hade haft problem eller hur Carina?
Igår var vi på agility igen. Vi fick öva på de hinder som vi inte gjorde förra gången. Balansen skulle vi ta det lugnt med och endast träna nere vi kontakt fältet (hindret är ju högt, c:a i huvud höjd på mig). Detta för att de ska lära sig hur noga det är att träffa kontakt fältet med tassarna (blir fem fel annars), samt för att de inte skall bli rädda för höjden. Detta gick bra tyckte jag och var nöjd. När jag var på väg till nästa hinder så tvärvände Ceasar och tog hela balansen själv. Han tyckte nog inte att hindret var klart förrän han tagit hela turen över det. Han är då inte rädd av sig i alla fall:)
Nu skall jag straxt iväg och jobba kväll blä, efter det har vi avdelnings möte, dubbel blä.

5 kommentarer:

  1. Han är nog ett 'ämne' för agility, ska du se!

    SvaraRadera
  2. Vi som är så kloka eller inte haha. Så kul att läsa om den blivande agillitystjärnas framåtanda. Våra duktiga killar visst är de för goa. Kram

    SvaraRadera
  3. Håller mig dig tur att vi inte behöver göra test för att veta att vi är så fantastiska som verkligen är

    SvaraRadera
  4. Det hade väl inte varit någon fara för dig
    Lillan, "Du är ju bäst" Visst är det inte så?
    fniss.

    storasyster Lotta

    SvaraRadera
  5. Verkar vara gott virke i släkten Ceasar-Caspian-Freija-Lowa... ha ha... Cocker rules... :o)

    SvaraRadera